Vaša doza novosti !

Nakon 6 Godina Čekanja I 720 000 Neuspjelih Fotografija Ovaj Fotograf Je Konačno Uspeo Da Uhvati “Savršenu Fotografiju” Koja Je ODUŠEVILA Svijet! Ovo Je Stvarno Predivno!

216

Jedan fotograf je bio toliko uporan da napravi savršenu fotografiju da je zapravo nekoliko godina prošlo prije nego što je konačno uspio. Pogledajte rezultate i uživajte u ljepoti njegove “savršene fotografije”.

1 Ljubav i strast
via
Alan Mekfadijen je fotograf iz Škotske. On se bavi fotografisanjem divljih životinja. Kako bi napravio savršene fotografije trebalo mu je 6 godina, a za 6 godina imao je 720 000 pokušaja, da bi napravio tek nekoliko idealnih. Ovaj fotograf je veoma strastven kada je njegov posao u pitanju, ali postoji još jedna stvar koja ga veoma motiviše, a to je ljubav prema njegovom dedi.

2 Početak

via
Razlog zbog kog je Alanov deka toliko bitan u ovoj priči jeste taj da je on zapravo bio razlog zbog kod se Alan odlučio za ovaj projekat.

Ove savršene fotografije njega nisu učinile poznatim, javnosti je on bio poznat od ranije. Međutim, mediji su bili veoma zainteresovani kada je on objavio ove fotografije.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com