Vaša doza novosti !

TAKO TO RADE VELIKI LJUDI: Evo tko je spasio Ebouea i vratio mu nadu u život!

523

Tijekom produženog blagdanskog vikenda cijelim nogometnim svijetom proširila priča koja je mnoge dirnula.

Naime, bivši nogometaš Arsenala i Galatasaraya, objavio je potresnu priču. Njegovo ime je Emmanuel Eboue, borbeni desni bek Arsenala za koji je od 2004. do 2011. godine odigrao 235 utakmica. Danas 35-godišnjak iz Obale Bjelokosti imao je baš sve što sanjaju mladi iz Afrike. Slavu, novac, obitelj…
Zahvalni branič razmišljao je o samoubojstvu nakon što se razveo od supruge Aurelije, kojoj je sud dodijelio sav njegov novac. Ipak, samo dan nakon ove sulude priče pojavilo se svjetlo u njegovom životu.

Jedan od rijetkih koji mu je pomogao je legendarni Fatih Terim. Turski trener koji se nedavno vratio na klupu Galatasaraya. Fatih je odlučio vratiti Ebouea u Istanbum, a zanimljivo da ga je upravo on doveo kao igrača 2011. godine. Upravo zahvaljujući bivšem treneru za njega kreće novi život.

„Jako sam sretan zbog ovoga. Terim mi je uvijek bio poput oca, jako ga volim i sve bih učinio za njega. Hvala mu što m ije pronašao posao u klubu“, rekao je oduševljeni Emanuel.

Zahvaljujući Terimu bit će pomoćni trener pionira Galatasaraya. Iako današnji nogomet polako ali sigurno gubi dušu i postaje samo suhi biznis, ljudi poput Terima i Ebouea dokazuju kako nije sve izgubljeno. Naprotiv. To je nogomet kakav volimo, a vječno omiljeni Emmanuel ponovno će vratiti osmijeh na lice.

I.S.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com